Regisztráció

Jelentkezés menete:

  1. Kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot.
  2. Kérjük, hogy a regisztrációs űrlap végén töltsön fel egy legfeljebb 1 oldalas pályázati anyagot, melyben kifejti, miért tartja fontosnak ezt a képzést, és miért szeretne támogatást kapni a képzési tandíjra. Kérjük, hogy a pályázatában arra is térjen ki, hogy képzés elvégzése után (földrajzi és tudományos értelemben is) területileg hol és hogyan szeretné a képzés során megszerzett tudását hasznosítani. A jelentkezése kizárólag a pályázati anyaggal együtt érvényes.
  3. Kérjük, hogy olvassa el, illetve fogadja el jelentkezési űrlap végén található adatkezelési nyilatkozatot.
  4. Ezt követően emailen érkezik majd Önhöz egy visszaigazolás. Amennyiben a képzés tandíjára vonatkozó támogatási kérelme pozitív elbírásban részesült, visszaigazolása tartalmazni fog egy díjbekérőt (a képzés 35.000 Ft-os /korábban FEMM képzésben már részesült, ismételten jelentkezők esetén 15.000 Ft-os/ önrészére vonatkozó összegére), illetve egy együttműködési megállapodást.
  5. Jelentkezése elfogadásának feltétele, hogy 2020. december 20-án éjfélig a szerződés aláírva, szkennelve, elektronikus úton visszaérkezzen, illetve az önköltségi díj átutalásra kerüljön.
  6. Az eredeti dokumentumokat, azaz az aláírt együttműködési megállapodást kérjük 2020. december 31-ig postai úton is legyen szíves megküldeni a Strokeinfó Alapítvány 1205 Budapest, Mikszáth utca 35.címre.