A FEMM Health – Fertility Education and Medical Management orvos továbbképzést tart nőgyógyászok, endokrinológusok, immunológusok és a téma iránt érdeklődők részére.

Teljes képzési folyamat időtartama: 2021. január 15 - 2021. május 31.

Képzés formája:

  • 2021. január 15-én 18 órakor dr. Bálint Balázs online megnyitja a képzést és tart egy 30 perces alap kurzust, amely a FEMM képzéshez szükséges alap ismeretanyagot tartalmazza
  • videó: 6 alkalommal 2-3 órás blokkokban megtartott előadások, melyek 2021.01.15 és 2021.03.15 között bármikor megtekinthetőek a két hónap alatt, akár többször is
  • 2 * 2 óra online konzultációs lehetőség, 2021.03.19-én és 2021.03.20-én
  • 1 záró magyar nyelvű online teszt kötelező kitöltése org/education/learn-to-teach/webinars/ weboldalon keresztül legalább 90%-os eredménnyel a 2021.04.01. és 2021.04.30. között, mely többször is elvégezhető a 90%-os eredmény elérése érdekében, hogy a FEMM Foundation a vizsgát eredményesnek tekintse, így a tanfolyam elvégzését igazolja.

A képzés helye: a FEMM Foundation hivatalos weboldala

Az online konzultáció plattformja: A FEMM Zoom

Leírás:

A képzés kiterjed a neurofiziológia fejlődésére, a reproduktív egészség és a táplálkozás közötti összefüggések, az agy és az endokrin hatások megértésére, különösen a serdülőkorban, valamint arra az endokrinológiai koncepcióra, mely szerint az ovuláció egy, az egészségre utaló jel. A résztvevők ezeknek a fogalmaknak a klinikai alkalmazását, a kóros tünetek kivizsgálását, valamint a diagnózis és a kezelés módszereinek feltárására szolgáló esettanulmányokat előadás formájában, valamint kiscsoportos megközelítésben vizsgálják meg és dolgozzák fel.

A programban kínált fejlett orvosi képzések mellett folyamatos tudományos támogatás is biztosított azon résztvevők számára, akik a megszerzett tudást gyakorlatukba integrálják. Ez a támogatás magában foglalja a betegdiagnosztikával, a hormonszintekkel és az orvos által végzett más vizsgálatokkal kapcsolatos konzultációkat, valamint a diagnózis, kezelési lehetőségek és eredmények szükség szerinti megvitatását. Ez a hosszú távú konzultatív elérhetőség része a képzési díjnak. A képzés akkreditációja jelenleg folyamatban van.

A képzés a Miniszterelnökség és a BGA Zrt. támogatásával valósul meg, lebonyolítója a Strokeinfó Alapítvány. A magyarországi résztvevők esetében a szervezők és támogatók biztosítják a képzés 1500 dolláros összegét, mely tartalmazza az oktatással kapcsolatos összes díjat. Elsősorban nőgyógyász, illetve fertilitási területen praktizáló immunológus, endokrinológus, hematológus és andrológus szakorvosok és szakorvos-jelöltek jelentkezését fogadjuk el a támogatási kereten belül, melyet jelentkezési sorrendben töltünk fel. Az elbírálás szempontjai a jelentkezés időpontja, valamint a jelentkezők által megírt egy oldalas pályázati anyag. A résztvevők emailben kapnak értesítést jelentkezésük elbírálásáról, a támogatás megítéléséről. A résztvevők listája 2020. december 15-től lesz a honlapunkon megtalálható.

Jelentkezési határidő: 2020. november 15.

A képző intézet honlapja: https://femmhealth.org/femm-medical-management

Támogatóink

Szervezők